ADVERTISEMENT
Address: Korçë, Albania
Coordinate: 40.6172816, 20.7695159
Phone: +355 69 209 7492
Compound Code: JQ89+WR Korçë, Albania
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT
5.0
Place rating
Rate this place
Thanks for rating us!
EDIT
Inappropriate listing?Request for Deletion
ADVERTISEMENT
Opening hours :
Monday: 7:00 AM – 7:00 PM
Tuesday: 7:00 AM – 7:00 PM
Wednesday: 7:00 AM – 7:00 PM
Thursday: 7:00 AM – 7:00 PM
Friday: 7:00 AM – 7:00 PM
Saturday: 7:00 AM – 7:00 PM
Sunday: 7:00 AM – 7:00 PM
ADVERTISEMENT

Photos:

Servis"GRABOCKA"market"Grabocka"
Show more photos
ADVERTISEMENT

What other say:

ADVERTISEMENT

Other Places:

Balkan garment industry
Rruga Hasan Prishtina, Bilisht, Albania
Coordinate: 40.6220694, 20.9846368
Butik Mardor
Rruga Kajo Karafili, Pogradec, Albania
Coordinate: 40.9028095, 20.6534117
Phone:+355 69 668 8869
ADVERTISEMENT
JUNIOR KIDS
BULEVARDI F.NOLI KORC 1001 AL, Bulevardi Fan Noli, Korçë, Albania
Coordinate: 40.6116822, 20.787199
Phone:+355 69 213 5636
Cukali Tre Shpk
Rruga Antoni Athanas, Korçë, Albania
Coordinate: 40.6059524, 20.7763265
ADVERTISEMENT
CD STORE
Korçë, Albania
Coordinate: 40.6227707, 20.7826013
Phone:+355 68 841 8084
ADVERTISEMENT
Extreme korca Pervenis Alexandros sa
1 km Korce Tirana, Korçë, Albania
Coordinate: 40.6354027, 20.7634454
Phone:+355 67 403 2856
http://www.extsa.com/
ADVERTISEMENT
GS__BOUTIQUE
Rruga Sofokli Maliqari 2, Korçë 7001, Albania
Coordinate: 40.613531, 20.7819928
Rroba dhe elektroshtepiake gjermane
Bulevardi Fan Noli, Korçë, Albania
Coordinate: 40.6138415, 20.7812768
Phone:+355 69 248 7240
ADVERTISEMENT
Iliaspiro Kids
Bulevardi Fan Noli, Korçë, Albania
Coordinate: 40.6116822, 20.7871989
Phone:+355 82 211 088
Veshje per femra dhe meshkuj.
Rruga Loni Llogori Pazari Maqedonas, Dyqani i pare, Korçë 7001, Albania
Coordinate: 40.6189285, 20.7762784
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT
Butik Erajla
Bulevardi Fan Noli, Korçë, Albania
Coordinate: 40.6139613, 20.7807956
Fustane me Qera Monbell
Rruga Pano Xhamballo, Korçë, Albania
Coordinate: 40.6263825, 20.7789938
Phone:+355 69 699 3031
ADVERTISEMENT
Teledi Store
Lagjia 18, Rruga Dhimitër Denasi, Korçë, Albania
Coordinate: 40.6235944, 20.7789187
Phone:+355 69 287 2941
JoJo_BRAND_
Rruga Raqi Qirinxhi, Korçë, Albania
Coordinate: 40.6213394, 20.7794038
ADVERTISEMENT
Buy It Pedonale
Bulevardi Shën Gjergji, Korçë, Albania
Coordinate: 40.616645, 20.779454
http://facebook.com/buy_it_pedonale
ADVERTISEMENT
Belir.Store
Rruga 28 Nëntori, Korçë, Albania
Coordinate: 40.6132933, 20.7766911
ADVERTISEMENT
Bloom Boom Shop
Loni Llogori St, Korçë 7000, Albania
Coordinate: 40.6188925, 20.7761848
Phone:+355 68 261 5588
https://bloom-boom-shop.business.site/?utm_source=gmb&utm_mediu
KLAUDIO FASHION
AL, Rruga Thanas Mertiri, Korçë 7001, Albania
Coordinate: 40.6103179, 20.7775363
Phone:+355 69 543 3555
ADVERTISEMENT
Brand Fashion Men
Bulevardi Republika, Korçë, Albania
Coordinate: 40.6228765, 20.7828472
Phone:+355 82 500 239
2 Aces Fashion
Rruga Niko Terova, Korçë, Albania
Coordinate: 40.6220768, 20.7795752
Phone:+355 69 433 1800
ADVERTISEMENT