Cumaps.net

ADVERTISEMENT

Zoo at Gjirokastër, Albania

Found: 6 Places, 1 Pages
Page: 1
1. Mondi
Palasë, Albania
Coordinate: 40.1624851, 19.6278852
2. Safari Park Zoo
Mbrostar, Albania
Coordinate: 40.7662357, 19.5852233
3. LIVE
Rr. Jusuf Alibali, Tiranë, Albania
Coordinate: 41.3275459, 19.8186982
Phone: +355 68 267 4369
4. Inspektorati Qendror
Rr. Frosina Plaku Nr 58 Godina e Observatorit, Kati 1,, Tiranë, Albania
Coordinate: 41.326731, 19.7978076
Phone: +355 4 222 9765 (http://www.inspektoratiqendror.gov.al/)
5. Agjencia E Parqeve dhe Rekrecionit
Tirana, Albania
Coordinate: 41.3124583, 19.8089276
(https://aprtirana.al/)
6. Tirana 11
Tirana 11, Tirana, Albania
Coordinate: 41.3445697, 19.7877505
Found: 6 Places, 1 Pages
Page: 1