ADVERTISEMENT

Transit station at Gjirokastër, Albania

Found: 24 Places, 1 Pages
Page: 1
1. Intracity Bus Station
Vlorë, Albania
Coordinate: 40.4649387, 19.4825256
4. Saranda Ferry Terminal
Sarandë, Albania
Coordinate: 39.8714023, 20.0034087
7. Qendra
Albania
Coordinate: 40.7883888, 19.6217322
8. Port of Vlora
Vlorë, Albania
Coordinate: 40.4492699, 19.4807553
(http://www.directferries.co.uk/brindisi_vlora_ferry.htm)
10. Port of Vlorë
Lagjja.”Pavarësia” Skelë, Vlorë, Albania
Coordinate: 40.4521886, 19.4832659
Phone: +355 33 409 700 (http://www.portivlore.com/)
11. Stacioni i Autobusëve
Berat, Albania
Coordinate: 40.7041895, 19.9553614
12. Stacioni Trenit Lushnje
Lushnjë, Albania
Coordinate: 40.9394767, 19.6985829
13. Orikum Furgon Station
Vlorë, Albania
Coordinate: 40.4545434, 19.485873
14. Plazhi i Vjeter Bus Stop
Vlorë, Albania
Coordinate: 40.4576364, 19.470917
15. Orikum Furgon Station
Vlorë, Albania
Coordinate: 40.4671693, 19.4904703
16. Stacioni i autobusave
Sarandë, Albania
Coordinate: 39.8757395, 20.0064576
17. Veterrik Bus Stop
berat albania, Albania
Coordinate: 40.7431196, 19.9068832
19. Stacioni i Autobuzave
Çorovoda, Albania
Coordinate: 40.5057802, 20.2248376
21. Ndales Autobuzi
SH8, Borsh, Albania
Coordinate: 40.063137, 19.8500526
22. Stacioni i Pyjores
Gjirokastër County, Albania
Coordinate: 40.1165132, 20.3314877
23. Stacioni i Autobuzave dhe Furgonave
Lagjia Hasan Seitaj, Çorovoda, Albania
Coordinate: 40.5069228, 20.2264416
24. Stacioni i Autobuzave
Patos, Albania
Coordinate: 40.684226, 19.618991
Found: 24 Places, 1 Pages
Page: 1