Cumaps.net

ADVERTISEMENT

Shopping mall at Elbasan, Albania

Found: 78 Places, 2 Pages
Page: 12
1. Firma Bahja
SH7, Rrogozhinë, Albania
Coordinate: 41.064886, 19.884276
2. BENGU
Belsh 3008, Albania
Coordinate: 40.9729995, 19.8944819
Phone: +355 67 549 3760
3. konfeksione LiÇi
Rruga 31 Gushti Belsh AL 3008, Rruga 31 Gushti, Albania
Coordinate: 40.9810705, 19.8898969
Phone: +355 68 235 3407
4. Hidrosanitare Nazim Dervishi
Peqin District, Albania
Coordinate: 40.9818197, 19.8913717
Phone: +355 69 725 5554
5. Punime Mermeri Dhe Graniti Qoshku
E852, Albania
Coordinate: 41.1859864, 20.3014539
Phone: +355 68 221 5022
6. Supermarket Shaipi
Rruga e Elbasanit, Albania
Coordinate: 40.9947795, 19.9314204
Phone: +355 68 553 0000
7. Keshtjellas
Rruga Shtermen-Koder Bujaras - Gjergjan, Albania
Coordinate: 41.0311582, 20.0352051
9. Perde Nazmia
Rruga 14 Maji, Cërrik, Albania
Coordinate: 41.027002, 19.9899634
Phone: +355 68 350 2347
10. Mobileri Dinr
Rruga Hoxha Tasim, Cërrik, Albania
Coordinate: 41.0268068, 19.9907066
Phone: +355 69 777 6834
11. AMC SHOP BILISHT
Rruga Cameria, Bilisht, Albania
Coordinate: 40.6223427, 20.9869149
12. Soba
Pogradec, Albania
Coordinate: 40.8981065, 20.660538
13. The Fragrance Shop IN ACCESSORIZE
Rruga 28 Nentori, Elbasan, Albania
Coordinate: 41.114229, 20.0848103
Phone: +355 68 209 5182
14. Patate Bio
Albania
Coordinate: 41.1428499, 20.3067813
15. Xoxo Style Elbasan
Rruga 28 Nentori, Elbasan, Albania
Coordinate: 41.1205824, 20.0816654
16. TEG - Tirana East Gate
Rruga Nacionale, Autostrada Tiranë - Elbasan, Tiranë 1045, Albania
Coordinate: 41.282789, 19.8577372
Phone: +355 4 239 5001 (http://teg.al/)
17. Market Qemali
Kuqani, Albania
Coordinate: 41.061067, 20.053292
18. Market Kristi
E852, Librazhd, Albania
Coordinate: 41.1773734, 20.3172381
19. Kompleks Nini
Librazhd, Albania
Coordinate: 41.1814411, 20.3146595
Phone: +355 69 240 6924
20. sindicollection_butik
Rruga 25 Nentori, Elbasan, Albania
Coordinate: 41.1085164, 20.0773275
Phone: +355 69 439 9188
21. Hair Style "Poci"
Librazhd, Albania
Coordinate: 41.1816568, 20.3147725
Phone: +355 69 737 3033
22. Kosturi
Lagjia Sporti, Gramsh, Albania
Coordinate: 40.866035, 20.183645
Phone: +355 69 265 8668 (http://www.kosturi.com/)
23. Market Edi
E852, Librazhd, Albania
Coordinate: 41.177234, 20.3177148
24. PAVLI GEGPRIFTI
Rruga Gani Butka, Pogradec 7301, Albania
Coordinate: 40.8981961, 20.6658432
Phone: +355 67 566 2428
25. Materiale Ndertimi Fredi HASIMLLARI
Maliq, Albania Rruga punetori MALIQ, KORCE 7005, Albania
Coordinate: 40.7122313, 20.7012386
Phone: +355 68 235 7256
26. The Fragrance Shop IN ACCESSORIZE
Rruga Naim Frashëri, Pogradec, Albania
Coordinate: 40.9032902, 20.6558901
Phone: +355 68 209 5182 (https://www.inaccessorize.com/)
27. Qendra Tregtare "Bullari"
Albania
Coordinate: 41.0330464, 20.0025717
Phone: +355 67 206 3323
28. Koklimarket
Albania
Coordinate: 41.1366809, 20.3834363
29. Tapeta dhe Qilima Ami & Krishi
Rruga Thoma Kalefi, Elbasan, Albania
Coordinate: 41.1037445, 20.0817727
Phone: +355 69 601 2333 (https://www.facebook.com/profile.php?id=100015730356571)
30. Delta Korce
Unnamed, Road, Qendër Bulgarec, Albania
Coordinate: 40.6439511, 20.7561353
Phone: +355 82 210 600 (http://deltahome.al/)
31. Woodcarving
Rruga Reshit Çollaku, Pogradec, Albania
Coordinate: 40.9045752, 20.6542942
32. Cozmetik Flavia
Pogradec, Albania
Coordinate: 40.899786, 20.6630791
Phone: +355 67 568 6608 (http://www.simplesite.com/)
33. Market Lenci
Librazhd District, Albania
Coordinate: 41.1154932, 20.4190323
34. Materiale Ndёrtimi
E86, Pogradec, Albania
Coordinate: 40.8945514, 20.6697451
35. Kaçi's Building
Rruga 8 Nentori, Elbasan, Albania
Coordinate: 41.1208549, 20.0783295
Phone: +355 69 643 6901
36. Punime Mermeri Dhe Grantiti Qoshku
Librazhd, Albania
Coordinate: 41.1825384, 20.3170799
Phone: +355 68 221 5022
37. Materiale ndertimi
SH3, Pogradec, Albania
Coordinate: 40.893919, 20.670604
Phone: +355 69 926 1610
38. SEAL SHOP, Elbasan
Rruga Rinia, Elbasan, Albania
Coordinate: 41.1163969, 20.0821281
Phone: +355 69 876 7256 (https://seal-shop.business.site/)
39. Bojra Pogradec Albani
Pogradec, Albania
Coordinate: 40.8996544, 20.6597032
Phone: +355 68 396 8419
40. Elbasani Store
Hotel Skampa, Kati 3, Zyra 307, Bulevardi Qemal Stafa, Elbasan, Albania
Coordinate: 41.1121383, 20.0809479
Phone: +355 69 582 0819
41. Fredi Rira
Prrenjas, Albania
Coordinate: 41.0695723, 20.5482621
42. Akel Fashion
Rrugan nacionale, Prrenjas, Albania
Coordinate: 41.0689199, 20.548587
Phone: +355 68 818 1000 (http://www.facebook.com/akelfashionofficial)
43. BAF SHYTI
Rruga Unaza e Qytetit 4, Përrenjas 3403, Albania
Coordinate: 41.0713714, 20.5509497
Phone: +355 68 641 0010
44. four seasons / 4 seasons
Elbasan, Albania
Coordinate: 41.1171696, 20.0817234
Phone: +355 68 449 0927 (https://instagram.com/fourseasons.11?igshid=fj3xq2qiz7oc)
45. Euromax Elbasan
Rruga Sul Misiri, Elbasan, Albania
Coordinate: 41.1069277, 20.0886096
46. Gardentech
Elbasan, Albania
Coordinate: 41.1012154, 20.0813878
Phone: +355 67 401 9019
47. Shoqeria IT&Al
Shirgjan, Albania
Coordinate: 41.0553444, 20.0586155
Phone: +355 69 728 8117 (http://shoqeriait-alshbb.webs.com/)
48. Nobel-Al-2000
Albania
Coordinate: 40.7326014, 19.9407032
Phone: +355 69 208 4485 (http://www.nobel-al.com/)
49. Ormes
Rruga 28 Nentori, Elbasan, Albania
Coordinate: 41.1131437, 20.0854862
50. MAGAZINË - ME QERA
Lushnjë District, Albania
Coordinate: 40.8733624, 19.6643193
Phone: +355 68 232 3661
Found: 78 Places, 2 Pages
Page: 12