ADVERTISEMENT

Parking at Elbasan, Albania

Found: 13 Places, 1 Pages
Page: 1
1. Rrajcë
Rrajcë, Albania
Coordinate: 41.084895, 20.5736873
2. Sheshi i Çukes Rrajcë
Unnamed, Road, Rrajcë, Albania
Coordinate: 41.091015, 20.568715
3. Parking Lavazh Privat
Rruga Kristaq Cipi, MBRAPA GJYKATES SE RE ELBASAN, Elbasan 3001, Albania
Coordinate: 41.11904, 20.087003
Phone: +355 69 205 6900 (https://parking-privat.business.site/)
4. Toka e Qazim Sejdinit
Elbasan, Albania
Coordinate: 41.112582, 20.0812704
5. Menti trans. Karrotrec per autobuza dhe kamione
Rruga Kadri Hoxha, Hoxhaq 3001, Albania
Coordinate: 41.1099731, 20.0509357
Phone: +355 69 218 7476
6. ura e murrashit
Arrëz, Albania
Coordinate: 41.1829922, 20.2738232
7. Ura e murrashit
Shkumbini, Albania
Coordinate: 41.1824325, 20.2737669
8. Green park divjake
Unnamed, Road, Mizë, Albania
Coordinate: 40.9766609, 19.5290468
Phone: +355 68 357 8996 (http://www.facebook.com/greenparkdivjake)
9. TIM's PARKING
E852, Elbasan, Albania
Coordinate: 41.1198808, 20.1023066
10. TIM's PARKING
E852, Elbasan, Albania
Coordinate: 41.1199136, 20.1022838
11. Rezidenca Topuzi
Labinot Mal Elbasan -Librazhd, Elbasan 3001, Albania
Coordinate: 41.1492955, 20.1561932
Phone: +355 69 403 5922 (https://rezidenca-topuzi.business.site/?utm_source=gmb&utm_medi)
12. Parkingu i Tregut Rom
Elbasan, Albania
Coordinate: 41.1200523, 20.0898337
13. Qarrishtë
Qarrishtë, Albania
Coordinate: 41.2650526, 20.4411046
Found: 13 Places, 1 Pages
Page: 1