ADVERTISEMENT

City hall at Elbasan, Albania

Found: 10 Places, 1 Pages
Page: 1
1. Njesia Bashkiake nr 1
Rruga Hodo Beg, Tiranë, Albania
Coordinate: 41.3283596, 19.8331657
2. Drejtoria e Trajnimit dhe Zhvillimit - Bashkia Tiranë
Tirana, Albania
Coordinate: 41.3271285, 19.8217717
(http://www.tirana.al/)
3. Bashkia Lezhë
Sheshi Gjergj Kastrioti, Lezhë 4501, Albania
Coordinate: 41.7817714, 19.6437509
Phone: +355 215 22270 (http://www.lezha.gov.al/)
4. Bashkia Tepelenë
Rruga Ali Pashe Tepelena, Tepelenë, Albania
Coordinate: 40.29651, 20.0203866
Phone: +355 69 681 1794 (http://tepelena.gov.al/)
5. Bashkia Erseke
Ersekë, Albania
Coordinate: 40.3388983, 20.68106
(http://www.kolonja.gov.al/)
6. Bashkia Poliçan
Rruga Miqesia, Poliçan, Albania
Coordinate: 40.6132163, 20.097638
Phone: +355 368 24200 (http://www.polican.gov.al/)
7. Bashkia Mallakastër
Ballsh, Albania
Coordinate: 40.6024021, 19.7341478
Phone: +355 313 23494 (http://www.bashkiamallakaster.gov.al/)
8. Bashkia Prrenjas
Prrenjas, Albania
Coordinate: 41.0719184, 20.5524024
Phone: +355 591 22404 (http://www.bashkiaprrenjas.gov.al/)
9. Ana Events & Travel
8RGC+JJ, Albania
Coordinate: 41.3274439, 19.8218724
Phone: +355 69 817 0404
10. Tempo Travel
Rruga Vaso Pasha, Tiranë, Albania
Coordinate: 41.3207785, 19.8159894
Phone: +355 69 350 3099 (https://tempotravel.al/)
Found: 10 Places, 1 Pages
Page: 1