ADVERTISEMENT

University at Dibër, Albania

Found: 5 Places, 1 Pages
Page: 1
1. Universiteti I KUKESIT
Rruga Universiteti, Kukës, Albania
Coordinate: 42.0778157, 20.4226553
2. shkolla e hebes
Albania
Coordinate: 41.9883645, 20.1808226
3. Universiteti Aleksander Moisiu (Filiali Peshkopi)
Bulevardi Elez Isufi 18, Peshkopi, Albania
Coordinate: 41.6852799, 20.4293741
4. ISSAT - Instituti i Studimeve Strategjike dhe Trajnimeve
Rruga Sami Frashëri 36, Tirana 1019, Albania
Coordinate: 41.314373, 19.81547
Phone: +355 4 226 0035 (http://issat.al/)
5. Kunora e Lurës
Kunora e Lurës, Albania
Coordinate: 41.7841667, 20.1816667
Found: 5 Places, 1 Pages
Page: 1