ADVERTISEMENT

Bakery at Dibër, Albania

Found: 14 Places, 1 Pages
Page: 1
1. "Market Dori"
Rruga Jashar Kola, Peshkopi, Albania
Coordinate: 41.6841997, 20.4297759
2. Miel_di_luna
Rruga Dali Ndreu, Peshkopi, Albania
Coordinate: 41.6838673, 20.4244619
3. Furrë Buke Pastiçeri "Balliu"
Tercilio Kardinali, Peshkopi 8301, Albania
Coordinate: 41.6844993, 20.4260386
Phone: +355 218 25590 (http://furre-buke-pasticeri-balliu.business.site/)
4. Art Design Mobileri
Rruga Tercilio Kardinali, Peshkopi, Albania
Coordinate: 41.6822764, 20.4293543
Phone: +355 69 245 3005 (https://www.facebook.com/pg/ArtDesignMobileri/about/?ref=page_i)
5. Furre Buke & Pasticeri "ELEZI"
L.Dobrovë, Peshkopi, Albania
Coordinate: 41.6823949, 20.4351634
Phone: +355 67 206 7547
6. Pastiçeri DRINI
Peshkopi, Albania
Coordinate: 41.6832104, 20.4280287
Phone: +355 67 344 0594
7. Furrë-Buke Pastiçeri Amar
Rruga Peshkopi-Maqellare 4, Burrel, Albania
Coordinate: 41.6101014, 20.0133403
Phone: +355 68 645 5700 (https://m.facebook.com/PasticeriAmar/)
8. Piceri Basil
Rruga 4 Dëshmorët, Tirana, Albania
Coordinate: 41.3361316, 19.8293982
Phone: +355 69 559 0051
9. Bakery ardi shpk
RR TISH DAIA, Tiranë, Albania
Coordinate: 41.3160552, 19.8053973
Phone: +355 69 946 3540 (http://www.bakeryardi.com/)
10. Furre Buke Pasticeri "ALNA 3"
8RWW+RH, Rruga Aleksandër Moisiu, Tiranë 1001, Albania
Coordinate: 41.3470625, 19.8464375
11. Byrektore Duar Artet
Tirana, Albania
Coordinate: 41.3314641, 19.8090537
12. Furre Buke Losha 2
Tirana, Albania
Coordinate: 41.3392571, 19.8425263
13. Furre Buke Pasticeri Sulaj 6
Rr.Aleksander Moisiu, perballe komisariatit 4 Tirane, Tiranë 1000, Albania
Coordinate: 41.3468344, 19.8465133
Phone: +355 69 808 0306
14. Furrë buke dhe pastiçeri Kadriu
Rruga Riza Cerova 7, Tirana, Albania
Coordinate: 41.3339335, 19.8303695
Phone: +355 68 465 1650
Found: 14 Places, 1 Pages
Page: 1