ADVERTISEMENT

Physiotherapist at Bashkia Dibër, Dibër, Albania

Found: 9 Places, 1 Pages
Page: 1
1. Physio Correct (Klinike Fizioterapie)
SH38 12, Fushë-Krujë 1502, Albania
Coordinate: 41.4788057, 19.7171716
2. Fizioterapi Biomekanike
Shëtitorja Gjergj Fishta, Lezhë 4501, Albania
Coordinate: 41.7800543, 19.646171
Phone: +355 69 658 7934
3. Klinika Fizioterapi Kristaq Marku
Rruga Ptoleme Xhuvani 7817, Elbasan 3001, Albania
Coordinate: 41.116101, 20.0797373
Phone: +355 69 532 9854 (https://klinika-fizioterapi-kristaq-marku.business.site/?utm_so)
4. FIZIO LAÇI
SH1, Laç, Albania
Coordinate: 41.6373121, 19.7112111
Phone: +355 68 504 9447 (https://www.facebook.com/Fiziolaci-107186257532761/)
5. FIZIOPORTA
Bulevardi, Parku Aqif Pasha, Elbasan 3001, Albania
Coordinate: 41.1122412, 20.0807212
Phone: +355 69 332 3802
6. Fizioterapi.Eri.Elbasan
LAGJIA:5MAJI,RRUGA:LEF NOSI, Elbasan, Albania
Coordinate: 41.1211846, 20.0874452
Phone: +355 69 215 5300
7. fizioterapi alba
SH39, Laç, Albania
Coordinate: 41.6393022, 19.7131767
Phone: +355 68 219 1802
8. Fizioterapia Motrat Punetore zemrat e shejta te Jezusit dhe Marise
Rruga e Varrezave, Piraj, Albania
Coordinate: 41.8671633, 19.6508767
Phone: +355 68 216 7503
9. Studio Fizioterapie FisioFitness Center
Rruga e Re, pallati nr 500/3, Distretto di Elbasan, Albania, Elbasan, Albania
Coordinate: 41.1187957, 20.0823357
Phone: +355 69 932 9074 (http://studiofizioterapie.simplesite.com/)
Found: 9 Places, 1 Pages
Page: 1