ADVERTISEMENT

City hall at Tirana, Albania

Found: 9 Places, 1 Pages
Page: 1
1. Komuna Gosë
Gosa, Albania
Coordinate: 41.0910162, 19.6149704
Phone: +39 380 214 3746
2. Info Point - Tirane
Sheshi Skënderbej, Tirana, Albania
Coordinate: 41.3285373, 19.8191911
(http://tirana.al/)
3. Paskuqan
Paskuqan, Albania
Coordinate: 41.356735, 19.803815
4. Rrashbull
Rrashbull, Albania
Coordinate: 41.3259243, 19.5077185
5. Bar Restorant Laci
Bathore, Kamëz, Albania
Coordinate: 41.3781647, 19.800697
Phone: +355 68 201 0505
6. 1000 EAGLES , Motoride Albania
Luigj Gurakuqi, P.89, Shk.A, Kt.10, 1001 Tirana, ALBANIA Tirana, Tiranë 1001, Albania
Coordinate: 41.3293063, 19.8232794
Phone: +39 320 692 6310 (http://motoridealbania.com/)
7. KIDS Kopsht dhe Cerdhe
Rruga Xhanfize Keko, Tirana, Albania, Tiranë, Albania
Coordinate: 41.340132, 19.842918
Phone: +355 67 518 1791 (http://kidskopshtdhecerdhe.webs.com/)
8. Aluizni Drejtoria E Pergjithshme Tirane
Rruga Dora D'Istria, Tirana, Albania
Coordinate: 41.3155356, 19.8163936
Phone: +355 4 226 8858
9. Zgara Koleci
Kamëz, Albania
Coordinate: 41.377884, 19.793482
Phone: +355 68 522 7219
Found: 9 Places, 1 Pages
Page: 1