ADVERTISEMENT

Museum at Rrethi i Kavajës, Tirana, Albania

Found: 7 Places, 1 Pages
Page: 1
1. Stalin Statue
Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Tiranë, Albania
Coordinate: 41.3254695, 19.8207967
2. The New Mosque Of Tirana
Tirana, Albania
Coordinate: 41.3256945, 19.8242712
3. Qendra Kombëtare e Librit dhe e Leximit. National Centre for the Book and Reading
Rruga Jul Variboba 21, Tirana, Albania
Coordinate: 41.3233557, 19.8230177
Phone: +355 67 488 4266
4. Muzeu Historik i "Tiranës"
Zona1, Tirana, Albania
Coordinate: 41.3277749, 19.8247226
5. Shtëpia e Ed Metës
Tirana, Albania
Coordinate: 41.3156743, 19.8029421
6. Kopeshti Botanik Tirane
Rruga Shyqyri Brari, Tiranë, Albania
Coordinate: 41.3101265, 19.8075037
7. Shkuika mountain
Lushnjë District, Albania
Coordinate: 40.9948898, 19.7136891
Found: 7 Places, 1 Pages
Page: 1