Cumaps.net

ADVERTISEMENT

University at Durrës, Albania

Found: 13 Places, 1 Pages
Page: 1
1. Essen shpk
Albania
Coordinate: 41.350115, 19.5035917
Phone: +355 69 404 2301
2. University Bar
Rruga Currila, Durrës, Albania
Coordinate: 41.3133437, 19.4336676
3. Facoltà di Studi Professionali, Università "Aleksandër Moisiu"
Durrës, Albania
Coordinate: 41.3134621, 19.4341533
(http://www.uamd.edu.al/)
4. Durrës County
Durrës County, Albania
Coordinate: 41.5080972, 19.6163185
6. Faculty of Business, University "Aleksandër Moisiu" Durres
Durrës, Albania
Coordinate: 41.3516579, 19.4573246
(https://www.uamd.edu.al/index.php/sq/fakulteti-i-biznesit/)
7. Departamenti i Farmacisë
Tirana, Albania
Coordinate: 41.3420686, 19.8321918
8. Wisdom University
Rr. Medar Shtylla, Tiranë, Albania
Coordinate: 41.3149388, 19.8061181
Phone: +355 4 220 0063 (https://wisdom.edu.al/)
9. Fakulteti i Gjeologjisë dhe Minierave
Rruga e Elbasanit, Tiranë, Rruga e Elbasanit, Tiranë, Albania
Coordinate: 41.316783, 19.828616
Phone: +355 4 237 5246 (http://www.fgjm.edu.al/)
10. Webstudio Albania
Tirona, Tiranë, Albania
Coordinate: 41.3340373, 19.8130059
Phone: +355 69 918 2802 (https://webstudio.al/)
11. Kolegji Saadi
Rruga Pandeli Vangjeli, Tiranë, Albania
Coordinate: 41.3154576, 19.8352307
Phone: +355 69 208 9061 (http://kolegjiprofesional.edu.al/)
12. Medreseja Mustafa Varoshi
Rruga Mustafa Basha, Durrës, Albania
Coordinate: 41.3111482, 19.4458061
Phone: +355 52 222 256
13. Perla Resort
Unnamed Road, Plazhi San Pietro, Albania
Coordinate: 41.5082632, 19.5210209
Found: 13 Places, 1 Pages
Page: 1