ADVERTISEMENT

Hardware store at Durrës District, Durrës, Albania

Found: 10 Places, 1 Pages
Page: 1
1. Ferramenta Osman Xeka
shkozet, Durrës, Albania
Coordinate: 41.3245904, 19.4564686
Phone: +355 69 219 2784
2. Farruku System
41.4671821, 19.5621698, Armath, Albania
Coordinate: 41.4670005, 19.5622382
Phone: +355 68 424 5878
3. ERJU Abazhure dhe Hidrosanitare
Golem, Albania
Coordinate: 41.2506589, 19.5256292
Phone: +355 68 409 4773 (https://www.facebook.com/ERJU.al)
4. Kopje celesash Edi
Rruga Tofik Kalaci, Durrës 2001, Albania
Coordinate: 41.3178743, 19.4465216
Phone: +355 67 206 6837 (https://kopje-celesash-edi.business.site/?utm_source=gmb&utm_me)
5. *BRIKA HIDRAULIKE*
AL, Rruga Pavaresia, Durrës 0355, Albania
Coordinate: 41.3016568, 19.4986134
Phone: +355 67 233 4647 (http://sinani.al/)
6. Materiale Ndertimi Eltoni
Rruga Vath Turja, Durrës, Albania
Coordinate: 41.3947083, 19.444029
Phone: +355 69 957 7773
7. AlfaMed
Rruga Pranvera 801, Durrës, Albania
Coordinate: 41.3218899, 19.4906055
Phone: +355 67 578 2000 (https://alfamed.jimdosite.com/)
8. Ferramenta A.SHAHINI
Lagja nr.4, Rruga Egnatia, Durrës 0355, Albania
Coordinate: 41.3167311, 19.4511931
9. Bulloneria Durres
SH2, Durrës, Albania
Coordinate: 41.3285316, 19.4730001
Phone: +355 68 203 6551 (http://www.bulloneriadurres.com/)
10. Autosoni
Unnamed, Road, Durrës, Albania
Coordinate: 41.3342286, 19.5101849
Found: 10 Places, 1 Pages
Page: 1